Design 

Speciaal voor de hedendaagse ondernemer bieden wij een oplossing. Webdesign is daarom ook een van de kernactiviteiten. Om die stap te maken naar het internet kunnen wij u uitstekend voorzien in website ontwikkeling, promotie en onderhoud of advies. Tevens bieden wij oplossingen voor de moeilijke situaties. Door middel van troubleshooting & beheer garanderen wij continu´teit van uw systemen en daardoor ook uw onderneming.

Cosmic Web biedt u de mogelijkheid voor een eenvoudige, maar professionele presentatie op het internet! Afhankelijk van de soort en de hoeveelheid informatie die u op het internet wenst te publiceren bieden wij u verschillende mogelijkheden.

Onze standaardpakketten zijn uitermate geschikt voor het Midden- en Kleinbedrijf. Door middel van een lage instapprijs is het mogelijk een professionele internetpresentatie aan te bieden.

Uw MKB-site bestaat uit een eenvoudig standaard ontwerp, dat wordt uitgerust met uw eigen huisstijl en logo. Natuurlijk bepaalt u zelf de inhoud van uw website en kunt u uw eigen teksten en eventuele foto's aanleveren.
 

Cosmic Web - Zinkweg 182 - 3262 BH Oud Beijerland
T. 0186-649158 - F.  0186-649159 - E. info@cosmicweb.nl 

Copyright 2004
Cosmic Web